Eliittikumppani deittipalvelu


Eliittikumppani on korkealaatuinen seuranhakusivusto, joka tarjoaa oikeasti juuri sinulle sopivaa seuraa. Sivustolta löytyy “Matching” -järjestelmä, joka etsii sinulle sopivan kumppanin oman persoonallisuuden ja mieltymyksien avulla. Jos kaipaat laadukasta seuraa, on Eliittikumppani valintasi. Eliittikumppanin ikäraja on 18-vuotta, mutta suurin osa Eliittikumppanin käyttäjistä on yli 28-vuotiaita. Eliittikumppani on kaikille maksuton, mutta Premium-tilauksella saat käyttöösi paljon lisäominaisuuksia sivustolle. Anna rakkaudelle mahdollisuus!


Kokeile EiliittiKumppania ilmaiseksi tästä!

Eliittikumppani.com käyttöönotto

Sivustolle rekisteröityminen on erittäin helppoa ja tapahtuu muutamassa minuutissa. Alussa eliittikumppani -sivusto kysyy perustietoja tilin luomista varten, mutta hyvin pian käyttäjä pääsee mielenkiintoisempaan “Matching” -vaiheeseen. “Matching” -vaiheessa käyttäjä tekee Eliittikumppani- sivuston luoman persoonallisuustestin, ja täyttää profiilinsa. Tämän jälkeen Eliittikumppanin luoma järjestelmä etsii persoonallisuustestin perusteella käyttäjiä jotka sopivat parhaiten juuri sinulle.


Miksi juuri Eliittikumppani

Eliittikumppani.com on ensimmäinen korkealaatuinen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva seuranhakupalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri sen oikean.

Palvelu on tarkoitettu vain sinkuille, jotka etsivät kestävää ja onnellista parisuhdetta. Persoonallisuustesti perustuu tieteelliseen faktaan, ja auttaa sinua löytämään kumppanin joka sopii persoonaasi, sekä toiveisiisi. Jokainen profiili tarkastetaan, joten kaikki jotka tapaat Eliittikumppani.com sivustolla, etsivät sinua tositarkoituksella.

Eliittikumppanilla on korkea onnistumisaste, sadat sinkut päätyvät yhteen Eliittikumppanissa joka kuukausi. Eliittikumppanissa seuraa etsii kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset, joten sinä määrität itse, mikä on juuri sinulle Eliittiä.


Eliittikumppani.com Premium ominaisuudet

Eliittikumppani.com tarjoaa myös Premium-tilauksen, jonka avulla sen oikean etsiminen muuttuu helpommaksi ja mukavammaksi. Premium-tilaus avaa mahdollisuuden nähdä entistä enemmän mahdollisia kumppaneita, tilaisuuden tietää enemmän muista käyttäjistä ja rajattoman mahdollisuuden viestittää heille. Eliittikumppanin maksuttomien palveluiden ohella käyttäjällä on mahdollisuus premium-tilaukseen.

Premium-jäsenyys antaa käyttöösi monia tapoja etsiä kumppanisi tehokkaammin, ja vaivattomammin. Onnellisen suhteen löytymistä helpottaa Premium-tilaus. Tieteellinen persoonallisuusprofiili kuuluu kumpaankin jäsenyysvaihtoehtoon, mutta Premium-jäsenyys avaa monia muita seuranhakumahdollisuuksia tämän lisäksi. Premiumilla on muun muassa mahdollista lähettää rajattomasti viestejä, nähdä kaikki valokuvat ja jopa nähdä ketkä ovat katsoneet profiiliasi. Premium-jäsenyydellä saat profiiliisi myös enemmän näkyvyyttä! Tämän kaiken lisäksi saat EliittiKumppanin premium jäsenyydellä myös entistä yksityiskohtaisemman persoonallisuusprofiilin. Muista kuitenkin, että deittailun aloitukseen riittää myös ilmainen versio EliittiKumppanista.


Eliittikumppani hinnasto

Premium-tilaus tuo käyttöösi myös “Mitä jos..” toiminnon.
“Mitä jos” toiminto tuo esille ne käyttäjät, jotka ovat lähes täydellisiä kumppaneita juuri sinulle. “Mitä jos” toiminto “yliviivaa” yhden kriteerin parinvalinnassasi, tämän avulla löydät ihmisiä jotka ovat sinulle lähes täydellisiä. Voit yllättyä löytämästäsi ja jopa uudelleenarvioida parinvalintasi kriteereitä.

Hinnoittelu EliittiKumppanin premium jäsenyydelle:

  • 6 kuukautta: 37,90 € per kuukausi
  • 3 kuukautta: 49,90 € per kuukausi
  • 1 kuukausi: 99,90 €

Premium-tilaus Eliittikumppani.com sivustolla voi olla loppuelämäsi paras sijoitus! Anna itsellesi ja rakkaudelle mahdollisuus, Eliittikumppanin kautta!


Siirry tästä kokeilemaan EliittiKumppania!