E-kontakti treffipalvelu


E-kontakti on yksi deittailusivustojen tunnetuimpia brändejä. Sivusto markkinoi itseään “Suomen suurimpana deittisivustona”, ja sitä se tosiaan onkin. Jos seuranhaku ei ole tuottanut tulosta, E-kontaktista löydät varmasti juuri sinulle sopivaa keskustelu- tai muuta seuraa. E-kontakti on turvallinen ja kokonaan suomalainen alusta, jonka käyttöä ja tietoturvaa ei tarvitse jännittää. Yli viisi vuotta toimineelle Alma Media -konserniin kuuluvalle sivustolle on rekisteröitynyt jo yhteensä +350 000 käyttäjää.


Tutustu E-kontaktiin ilmaiseksi tästä!

E-kontakti hinnasto

Peruskäyttäjälle sivusto on maksuton, profiilin luominen, viestien lähetys ja vastaanottaminen sekä flirttailu on ilmaista. Voit luoda maksutta sivustolle oman nettideitti-ilmoituksen ja kuva-albumin, sekä tutustua uusiin ihmisiin vierailemalla muiden profiileissa, sekä lähettämällä viestejä. E-kontakti tarjoaa palvelussaan myös kuukausimaksullisen paketin, jossa rahalle saa todellakin vastinetta. Sivuston kaikki tilit tarkastetaan suomalaisten asiakaspalveluiden toimesta, joten feikkikäyttäjiä ei tule vastaan. Palvelu tarjoaa 1, 3 ja 6 kuukauden jäsenyyksiä joiden hinnat ovat seuraavat:

  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €

Kuukausitilaukset eivät ole suoralaskutuksella, joten kuukausitilauksen tekeminen ei laskuta sinua automaattisesti jos lopetat palvelun käytön. Hinnastoltaan E-kontakti ei todellakaan ole kalleimmasta päästä, sillä esimerkiksi EliittiKumppanin jäsenyys maksaa yhden kuukauden tilauksella noin 100€ kuukaudessa.


Pluspaketti

Sivustolle on mahdollista hommata “Pluspaketti”, joka antaa käyttäjälle paljon lisäominaisuuksia. E-kontakti pluspaketin avulla voit selailla muiden profiileita niin, ettei käynnistä jää jälkeä toiselle jäsenelle. Lisäksi saat esimerkiksi lukukuittauksen lähettämistäsi viesteistä, eli näet onko mahdollinen deittisi lukenut viestisi. Näiden ominaisuuksien lisäksi löytyy paljon muuta hyödyllistä jota paketti tarjoaa, mutta niihin kannattaa tutustua lisää vasta tavan tilauksen ostamisen jälkeen.


Sivuston käyttöönotto

Oman profiilin luominen E kontaktiin on helppoa ja suoraviivaista. Omien tietojen ja mieltymysten kertomisen jälkeen joutuu kuitenkin odottaamaan että suomenkielinen asiakaspalvelu tarkistaa tilisi aitouden. Tarkoituksena on varmistaa, ettei kukaan esiinny sivustolla pahoilla ajatuksilla, esimerkiksi huijausmielessä. Asiakaspalvelu on auki seuraavasti:

  • Ma-Su klo 10–13 ja klo 18–23, eli auki joka päivä

Manuaalisen tarkistuksen jälkeen pääset käyttämään sivustoa vapaasti ja keskustelemaan sinulle sopivien jäsenten kanssa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa sivuston asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään, ylläolevina ajankohtina.

Sirry E-Kontakti deittipalveluun.