Parhaat deittipalvelut ja treffipalstat


Internet on pullollaan erilaisia treffipalstoja ja deittipalveluita. Niin ilmaisia treffisivustoja, kuin maksullisiakin deittipalveluita. Moni saattaakin miettiä että onko ilmaisilla ja maksullisilla palveluilla mitään eroja, ja miksi treffailusta pitäisi maksaa. Me listaamme tälle sivustolle internetin parhaat ilmaiset ja maksulliset deittipalvelut, jotta sinä voit lopettaa parhaan palvelun etsimisen. Tarkastellaan ensiksi hieman erilaisten deittipalveluiden eroja, ja parhaita deittipalveluita.

Palvelua valittaessa kannattaa hieman pohtia omia tarpeita ja toiveita deittipalvelulle. Jos etsit vain satunnaista keskusteluseuraa, kannattaa aloittaa halvemmista tai ilmaisista vaihtoehdoista, kuten Match.com:sta tai E-kontaktista. Jos taas etsit oikeasti sitä oikeaa, varsinkin jos haluat käyttää etisimiseen moderneja työkaluja, kannattaa valita kalliimpi sivusto kuten Eliittikumppani.

Ilmainen nettideitti ja deittipalvelu

Ilmaiset nettideittisivustot ovat tietenkin käyttäjälle parhaita siitä, että niiden käyttö ei maksa mitään. Et siis tule maksaneesi turhaan, jos palvelu ei täytä odotuksia, tai et löydä itsellesi seuraa.

Vaikka ilmaiset deittisivustot ovatkin helppo tapa aloittaa nettideittailua, ovat maksulliset palvelut varsinkin työssä käyvien sinkkujen ja varattujen deittailijoiden suosiossa. Ilmaisissa palveluissa kun on omat ongelmansa, kuten huijarit. Monesti maksullisissa palveluissa treffiseuraa etsivät ihmiset ovat oikeasti tositarkoituksella liikkeellä ja yirttävät etsiä oikeaa seuraa netistä.

Jos et kuitenkaan halua liittyä maksulliselle deittisivustolle, suosittelemme sinua testaamaan Match.com sivustoa. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen, ja sen käytön aloittaminen on ilmaista. Palveluun syötetään vain nimi tai nimimerkki, sekä hieman perustietoa itsestä, sekä oma asuinkaupunki. Tämän jälkeen palvelu etsii sinulle mieluista seuraa ja voit aloittaa nettideittailun, kätevää! Match.com palveluun pääset tästä.

Internetin parhaat maksulliset deittipalvelut

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, löytyy netistä sekä ilmaisia, että maksullisia deittipalveluita. Uskomme kuitenkin vahvasti että vakavampaa tai laadukkaampaa seuraa etsivän kannattaa käyttää hieman rahaa oikeasti toimivaan deittipalveluun. Keskimäärin maksullisten deittipalveluiden hinnat pyörivät 10 eurosta noin 40 euroon kuukaudessa. Tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta yleisesti ottaen palvelut tarjoavat juttuseuraa niin paljon kuin haluat. Lisäksi palveluista on helppo löytää paikallista seuraa, jota voi tavata myös internetin ulkopuolella 😉 .

Maksullisia deittipalveluita löytyy sekä suomalaisilta, että kansainvälisiltä toimijoilta. Yleisesti ottaen suomalaiset palvelut ovat turvallisempia ja luotettavampia, kuten E-kontakti, mutta suuremmat kansainväliset sivustot tarjoavat modernimmat työkalut kumppanin löytämiseen. Suurimmat ja suosituimmat kansainväliset toimijat ovat Match.com joka on tarkoitettu hieman nuoremmille deittaajille, sekä Eliittikumppani joka on hieman varttuneemmille ihmisille.