50PlusMatch – Arvostettua deittiseuraa


50plus on kansainvälisesti tunnettu deittipalvelu, jolla on jo miljoonia käyttäjiä. Jos etsit sitä oikeaa, on 50plus räätälöity juuri sinulle. Jokainen profiili tarkastetaan, yksityisyydestäsi pidetään huolta ja tuhansista käyttäjistä löydät varmasti pimeneviin iltoihin valoa ja lämpöä! 50Plus tarjoaa maksuttoman palvelun, jonka kautta voit keskustella muille käyttäjille. Palvelu on deittipalveluiden kehittyneimpiä ja parhaita! 50Plus toimii monessa maassa ympäri Eurooppaa mutta panostaa jokaisen maan deittipalveluihin yhtä paljon. Suomalaisten seuranhaku on erilaista Ruotsalaisiin nähden, ja 50Plus ottaa tämän huomioon, jotta sinä voit löytää sen oikean juuri niin kuin haluat!Tutustu 50plus palveluun tästä ilmaiseksi!


Miksi 50Plus


50Plus on kansainvälisesti tunnetun Match Median lanseeraama palvelu. Match Media on toiminut alalla niin pitkään kun deittipalvelut ovat olleet internetissä. 50Plus on nimensä mukaan suunnattu yli 50-vuotiaille ihmisille, jotka etsivät tositarkoituksella sitä oikeaa. 50Plus palvelu on ilmainen, mutta tarjolla on myös enemmän ominaisuuksia tarjoava täysjäsenyys. Ilmaisella jäsenyydellä voit mm. hakea jäseniä rajattomasti ja lähettää jopa 10 kiinnostusviestiä päivässä! Täysjäsenenä saat nähdä kuka on katsonut profiiliasi, katsoa muiden käyttäjien hakuprofiileja ja nähdä muut täysjäsenet!


50Plus täysjäsenyyden hinnat


 • Connector.

  Vuoden tilaus

  7,95 € Kuukaudessa! Vuoden mittainen täysjäsenyys jonka avulla saat etsiä sen oikean rauhassa ilman turhaa kiirehtimistä.

 • Connector.

  6 KK tilaus

  9,95 € Kuukaudessa! Puolessa vuodessa saat halvalla etsittyä juuri sinulle seuraa täydellä jäsenyydellä!

 • Connector.

  3 KK tilaus

  14,95 € Kuukaudessa! Tällä hinnalla saat kolmeksi kuukaudeksi tarvittavat välineet seuranhakuun!

 • Connector.

  1 Kuukausi

  24,95 € Kuukaudessa! Kuukauden tilauksella saat kokeiltua 50Plus palvelua, halutessasi voit jatkaa tilaustasi myöhemmin.


50Plus palvelun käyttöönotto on helppoa ja ilmaista!


50Plus palvelun käyttöönottoon tarvitset vain sähköpostin! Pian tämän jälkeen olet jo löytämässä sitä oikeaa! Palvelu on helppokäyttöinen ja ilmainen. Halutessasi voit ostaa täyden jäsenyyden kokeiltuasi ensin ilmaista alustaa! Keskustele muiden käyttäjien kanssa vaikka puhelimellasi! 50Plus kehittyy koko ajan ja pyrkii olemaan jatkuvasti parempi. Sinua varten! Ota sinäkin 50Plus käyttöösi tästä ja ota ensimmäinen askel kohti onnellista loppuelämää!